Catering

Organizujemo catering za sve vrste poslovnih događaja na željenoj lokaciji. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u organizaciji sličnih događaja.

Catering za poslovne evente

Organizujemo catering za sve vrste poslovnih događaja na željenoj lokaciji. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u organizaciji sličnih događaja a sa ponosom ističemo da smo radili za neke od prestižnih institucija i organizacija. 

Neki od zadovoljnih poslovnih korisnika su: USAID, INTERA technology park, Bosnalijek, JP Autoceste FBiH, OSCE, Mostar Airport, Redah, Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke, UWC Mostar, Hercegovina lijek i mnogi drugi. 

Zašto mi i kako do nas?

Veliki broj zadovoljnih klijenata naša je najbolja recenzija.  Uslugu možete naručiti putem ovog linka.

Catering za vjenčanja (i ispraćaje)

Brigu o hrani, piću, aranžmanu i ukusima na vaš najsretniji dan u životu prepustite našem profesionalnom osoblju. Mnogi mladenci su nam dali povjerenje koje smo uspješno opravdali i zajedno sa njima uplovili u novi zajednički život. Naši mladenci nastavljaju svoju priču sa nama kroz druge poslovne saradnje. 

Pored organizacije cateringa za vjenčanje nudimo i organizaciju ispraćaja  za porodicu mladenke i druge slične usluge vezane za najdivniji dan u vašem životu. 

Catering za proslave rođendana

Organizaciju rođendanskih proslova za sve uzraste sa raznim temama, dekoracijama i bojama povjerite nama. Simpatična jela, kreacije, dobra zabava uz dobru hranu oduševit će sve generacije sasvim smo sigurni.

Ostale catering usluge

Ukoliko planirate neki od obrazovnih eventa proslava završetka školovanja, magistarskih i doktorskih disertacija ili pripremate organizaciju maturskih večeri za srednje škole, pozivamo vas da pogledate našu bogatu gastronomsku ponudu i brojne reference kad je u pitanju organizacija catering usluga. 

Želite prirediti cocktail party za mali ili veći broj ljudi a ne znate kako? Ne brinite, tu smo za vas. Možemo vam pomoći sa našim kreativnim ponudama i napraviti najbolju cocktail zabavu. 

Trebate lunch pakete za grupu, Restoran MM u mogućnosti je isporučiti 300-400 paketa za osobe na terenu. 

Imate najavljene goste i trebate pomoć u kuhinji, možemo vam pomoći sa dostavom hrane koja osim što će zadovoljiti ukuse i najzahtjevniji gurmana biti i jako lijepa prezentacijski.