Zelena Oaza

Hrana koju služimo u Restoranu MM potiče iz eko uzgoja, iz naših vrtova. 

Ideja

Ideja od domaćem uzgoju voća i povrća, koja će biti u skladu sa ekološkim uzgojem, i koju ćemo preko naših stolova donositi do svih vjernih gostiju, nastala je dosta davno. Ipak sa realizacijom ovog poslovnog poduhvata došlo je 2019-te godine kada nastaje ranč “Zelena Oaza”. Danas sa ponosom možemo reći da je ova ideja zaživila i da je sastavni dio našeg poslovanja, također domaće voće i povrće postaju zaštitni znak naših finih i kvalitetnih jela.

Restoran MM - zdrava hrana, povrće

Zdrava Hrana (Eko hrana)

Zdrava hrana koju proizvodimo na ranču “Zelena Oaza” je postala naša misija, kao i priprema zdravih obroka u Restoranu MM. Sa velikom pažnjom, na organski način, sadimo i uzgajamo povrće i voće. Organski uzgoj voća i povrća označen je Global gab standardom.

Realizacija

Naši gosti osim što uživaju u hrani koja je bazirana na našim domaćim namirnicama, u prilici su da u malim i ograničenim količinama kupe svježe voće i povrće izloženo u malom kutku u prodajnom dijelu restorana. Zdravi kutak sa zdravom hranom mami poglede prolaznika a miris svježe ubranih jabuka, listova kupusa, crvenih paprika se širi ulicom. Uživamo u proizvodnji hrane jednako kao što uživamo i u njenoj pripremi i serviranju.